Snel, discreet en uiterst efficiënt

Onze diensten

Wij helpen zowel ondernemingen, overheidsinstellingen als particulieren bij de bestrijding van ongedierte. Samen met jullie gaan we op zoek naar de meest efficiënte werkwijze om jullie van dit vervelend ongedierte te verlossen. Wij hebben oplossingen op korte termijn maar ook bestrijdingsplannen op lange termijn. Bij dringende problemen kunnen wij snel van start gaan.


Hoe pakken wij dit aan?


We plannen vrijblijvend een afspraak in

Gedetailleerde analyse van de situatie ter plaatse

Er wordt een prijs of een offerte aangeboden

Na akkoord gaan wij aan het werk!

Ondernemingen & overheidsinstellingen

Ben je actief in de horeca, de voedingsindustrie, de zorgsector, de bouw, de mode, de dienstverlening of een andere sector? Onsecta heeft voor elke onderneming de gepaste oplossing!
We voorzien voor elke klant een uitgewerkt bestrijdingsplan op maat, dat voorzien is van controles op regelmatige tijdstippen. Alles wordt telkens grondig geanalyseerd en aangepast waar nodig. Bovendien is het voor sommige ondernemingen heel belangrijk om te voldoen aan alle wettelijke vereisten. Wij zorgen ervoor dat je onderneming voldoet aan de normen inzake voedselveiligheid en de HACCP standaard die verplicht is voor bedrijven die met voedingswaren werken.


Interesse? Contacteer ons nu voor een gratis adviesgesprek.


Particulieren

Wat voor soort woning je ook hebt, in sommige gevallen kun je ongewenste bezoekers niet voorkomen. Deze dieren dringen jouw woning binnen op zoek naar voedsel en een veilige warme plek om zich te settelen. Daarbij zorgen ze bovendien voor schade en/of overlast in de woning waardoor je gaat proberen om deze te verjagen of te vangen. Dit lukt meestal maar soms blijft het ongedierte aanwezig en is er professionele hulp nodig. Onsecta helpt jou graag om dit probleem voorgoed op te lossen.

Mileuvriendelijke oplossingen

Onze bestrijdingsmethodes zijn specifiek ontworpen en samengesteld om de hoogst mogelijke veiligheid voor het milieu te garanderen.

Gerichte preventie

Wij geloven dat een specifieke en doelgerichte aanpak veel efficiënter is dan willekeurig omgaan met bestrijdingsmiddelen, zelfs indien deze royaal zouden worden ingezet.

Ongediertepreventieplan

100% in regel zijn met de voorschriften die u door verschillende instanties worden opgelegd, en voldoen aan de eisen die u zichzelf oplegt inzake ongediertebestrijding.

Waarom kiezen voor Onsecta

  •    We streven een uitmuntende dienstverlening na
  •    Vrijblijvende offerte en advies
  •    Al onze bestrijders zijn professioneel opgeleid
  •    Betaalbare oplossingen, ook wanneer het dringend is
  •    Geen verkoop onder druk
   

28 jaar ervaring

  • 1992 De Winter Hygiene Service (Deinze)
  • 2012 Hybeco (Aalter)
  • 2019 beide ondernemingen fuseren: 'Onsecta'