Het verhaal 'Onsecta'

Mijn naam is Alexandre, afkomstig uit Deinze waar mijn ouders destijds 'De Winter Hygiene Service' oprichtten, een dienstverlenend bedrijf waar 'Pest Control' slechts een onderdeel was. Daar zette ik mijn eerste stappen in de ongediertebestrijding. Het vak 'ongediertebestrijding' leerde ik via opleidingen, workshops maar in de eerste plaats op het terrein zelf. Entomologie werd echt een passie. In 2012 besloot ik een eigen zaak te starten waar de focus op ongediertebestrijding zou liggen, weliswaar kleinschalig en dit onder de naam Hybeco.

Uit beide ondernemingen is dan een nieuwe onderneming ontstaan die voortaan onder de naam Onsecta gaat. We willen een familiebedrijf uit Vlaamse bodem zijn dat zich specialiseert in het bestrijden van ongedierte in de regio Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Met meer dan 25 jaar gecombineerde ervaring begrijpen wij als geen ander de waarde van een ongediertevrije woning of zaak. Nog belangrijker is dat wij de waarde van een goede klantervaring voorop zetten!

Onze werkwijzen en onze diensten zijn zo opgebouwd dat zij u een totale gemoedsrust bezorgen. Al onze medewerkers zijn volledig opgeleid en uitgerust. Uiteraard leven wij alle richtlijnen die u worden opgelegd of die u zichzelf oplegd.

Kan ik u van dienst zijn? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.


Alexandre Vasseur
Oprichter & zaakvoerder

Mileuvriendelijke oplossingen

Onze bestrijdingsmethodes zijn specifiek ontworpen en samengesteld om de hoogst mogelijke veiligheid voor het milieu te garanderen.

Gerichte preventie

Wij geloven dat een specifieke en doelgerichte aanpak veel efficiƫnter is dan willekeurig omgaan met bestrijdingsmiddelen, zelfs indien deze royaal zouden worden ingezet.

Ongediertepreventieplan

100% in regel zijn met de voorschriften die u door verschillende instanties worden opgelegd, en voldoen aan de eisen die u zichzelf oplegt inzake ongediertebestrijding.

Waarom kiezen voor Onsecta

  •    We streven een uitmuntende dienstverlening na
  •    Vrijblijvende offerte en advies
  •    Al onze bestrijders zijn professioneel opgeleid
  •    Betaalbare oplossingen, ook wanneer het dringend is
  •    Geen verkoop onder druk
   

28 jaar ervaring

  • 1992 De Winter Hygiene Service (Deinze)
  • 2012 Hybeco (Aalter)
  • 2019 beide ondernemingen fuseren: 'Onsecta'