Onze diensten

Wij helpen zowel ondernemingen, overheidsinstellingen als particulieren bij de bestrijding van ongedierte. Samen met jullie gaan we op zoek naar de meest efficiënte werkwijze om jullie van dit vervelend ongedierte te verlossen. Wij hebben oplossingen op korte termijn maar ook bestrijdingsplannen op lange termijn. Bij dringende problemen kunnen wij snel van start gaan.

Plan van aanpak

Contacteer ons
Afspraak inplannen
gedetailleerde analyse
prijs of offerte
akkoord

Ondernemingen en overheidsinstellingen

Ben je actief in de horeca, de voedingsindustrie, de zorgsector, de bouw, de mode, de dienstverlening of een andere sector? Onsecta heeft voor elke onderneming de gepaste oplossing!
We voorzien voor elke klant een uitgewerkt bestrijdingsplan op maat, dat voorzien is van controles op regelmatige tijdstippen. Alles wordt telkens grondig geanalyseerd en aangepast waar nodig. Bovendien is het voor sommige ondernemingen heel belangrijk om te voldoen aan alle wettelijke vereisten. Wij zorgen ervoor dat je onderneming voldoet aan de normen inzake voedselveiligheid en de HACCP standaard die verplicht is voor bedrijven die met voedingswaren werken.

Particulieren

Wat voor soort woning je ook hebt, in sommige gevallen kun je ongewenste bezoekers niet voorkomen. Deze dieren dringen jouw woning binnen op zoek naar voedsel en een veilige warme plek om zich te settelen. Daarbij zorgen ze bovendien voor schade en/of overlast in de woning waardoor je gaat proberen om deze te verjagen of te vangen. Dit lukt meestal maar soms blijft het ongedierte aanwezig en is er professionele hulp nodig. Onsecta helpt jou graag om dit probleem voorgoed op te lossen.