Het verhaal 'Onsecta'

Mijn naam is Alexandre, afkomstig uit Deinze waar mijn ouders destijds ‘De Winter Hygiene Service‘ oprichtten, een dienstverlenend bedrijf waar ‘Pest Control‘ slechts een onderdeel was. Daar zette ik mijn eerste stappen in de ongediertebestrijding. Het vak ‘ongediertebestrijding’ leerde ik via opleidingen, workshops maar in de eerste plaats op het terrein zelf. Entomologie werd echt een passie. In 2012 besloot ik een eigen zaak te starten waar de focus op ongediertebestrijding zou liggen, weliswaar kleinschalig en dit onder de naam Hybeco.

Uit beide ondernemingen is dan een nieuwe onderneming ontstaan die voortaan onder de naam Onsecta gaat. We willen een familiebedrijf uit Vlaamse bodem zijn dat zich specialiseert in het bestrijden van ongedierte in de regio Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Met meer dan 25 jaar gecombineerde ervaring begrijpen wij als geen ander de waarde van een ongediertevrije woning of zaak. Nog belangrijker is dat wij de waarde van een goede klantervaring voorop zetten!

Onze werkwijzen en onze diensten zijn zo opgebouwd dat zij u een totale gemoedsrust bezorgen. Al onze medewerkers zijn volledig opgeleid en uitgerust. Uiteraard leven wij alle richtlijnen die u worden opgelegd of die u zichzelf oplegd.

Kan ik u van dienst zijn? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Alexandre Vasseur
Oprichter & zaakvoerder